top of page
  • Foto van schrijverElisabeth Victoria

Bewogen afgelopen maanden

Het was een hele tijd lang stil op social media. Dat is voor mij ook het minst belangrijk. Begrijp me niet verkeerd, het is belangrijk om actief te zijn op social media. Maar niet het belangrijkste. Als ik stil ben op social media, wil dat echter niet zeggen dat ik in het echt ook stil was. In tegendeel. Het waren bewogen maanden met heel wat op mijn bord!


Een magische paardenfotoshoot

Deze post moet ik natuurlijk beginnen met de magische paardenfotoshoot die ik mocht doen in de Kalmthoutse Heide met enkele paarden. Ik mocht van enkele collega's meekomen en ik was vereerd. Ik heb nog niet heel veel ervaring met paarden en nu mocht ik mee met professionals. Zij brachten enkele jurken uit hun client closet mee en het was werkelijk af! Dankjewel Equinine Tales, Hannelore Gilis Fotografie en Elke Fierens fotografie om mij mee te nemen!



Een client closet!

Op de kalmthoutse heide bij mijn collega's zag ik het effect van een mooie client closet. Ik droomde weg bij de galajurken. Diezelfde avond ging op zoek naar mijn eigen jurken. Wie zoekt die vindt. Ondertussen heb ik 3 jurken in mijn collectie! Je kan de volledige collectie hier vinden.


Vakantie zonder camera

In juni vertrok ik op reis naar Madrid met enkele vriendinnen. Het was een tripje dat ik echt nodig had. Ik besloot ook heel bewust om mijn camera niet mee te nemen. Hij weegt veel en is te kostbaar om te verliezen. Ik wilde me ook een weekje niet bezighouden met belichting, sluitertijd, de stand van de zon, etc. tijdens mijn vakantie. Hieronder een greep uit mijn vakantie:





Portfolioshoots

Ik deed heel wat portfolioshoots om mijn client closet in beeld te brengen. De eerste was op de Kalmthoutse Heide met mijn marineblauwe jurk. Ik ben zo verliefd op het kleur, maar ook de tulle rok.



Een puppy?!

Equinine Tales nam me mee naar een portfolioshoot met een puppy. Het was een Jack Russel met een unieke vacht en één heel fel blauw oog. Vandaar zijn naam: Blue. We lieten de puppy naar ons toe rennen zodat we actiefoto's konden maken. Meermaals liep hij recht op me af voor wat likjes. Smelt smelt.




Het was dus helemaal niet stil op vlak van werk. Binnenkort deel ik heel wat nieuw werk. Stay tuned!

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page