top of page
  • Foto van schrijverElisabeth Victoria

Hoe kondig ik mijn zwangerschap aan?

Je bent zwanger en je vindt het tijd om op het social media te delen? Super. Ik geef je graag wat inspiratie hoe je dat kan aanpakken.


Maak een flatlay

Een zeer populaire manier om je zwangerschap aan te kondigen. Een flatlay is een foto van bovenaf met allerlei spullen die op die manier een boodschap vertellen. Essentieel hiervoor is je echo. Een letterbord met een fijne tekst geeft net dat tikkeltje meer! Je kan jezelf natuurlijk steeds mee verwerken in de flatlay. Ga poseren met de accessoires of breng bijvoorbeeld enkel je handen in beeld.


Hieronder enkele voorbeelden:


Plaats de echo in je interieur

Doe alsof je de echo in je interieur aan het verwerken bent. Het voordeel hiervan? Het komt heel spontaan en naturel over. Je bent helemaal niet aan het poseren. Het is subtiel en dat is helemaal mijn ding!


Hieronder twee voorbeelden:


Verlegen? Deze out of focus pose helpt!

Wil je toch graag mee op de foto maar je bent ontzettend verlegen? Dan zijn deze poses helemaal voor jou! Laat je partner de echo in zijn broekzak steken, jij staat wat verderop. Focus op de echo. Jij bent uit focus. Op die manier sta je op de foto, maar de aandacht gaat niet naar jou!


Nog een leuke pose: knuffelen en de echo nonchalant over de schouder laten hangen. Jullie gezichten hoeven niet in beeld te komen. En oh zo naturel en intiem!



Gebruik andere accessoires

Gebruik alles wat je hebt dat gelinkt is aan je baby. Dat hoeft niet steeds een echo te zijn. Denk maar aan een kledingstuk of een kalender of...



Zoveel verschillende mogelijkheden dus! Geïnspireerd geraakt? Tag me in je foto!



19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page